Tuesday, 06 November 2018 10:59

MAKLUMAN BORANG BARU UNTUK PERMOHONAN PERKHIDMATAN SCANNING ELECTRON MICROSCOPE (SEM) Featured

(0 votes)

Untuk makluman, pihak Pengurusan SEM telah mengemaskini borang permohonan lama. Oleh itu, mohon kerjasama semua pensyarah dan pelajar di bawah seliaan masing-masing untuk menggunakan borang permohonan baru ini, bermula 1 November 2018.

Bersama ini disertakan borang permohonan baru SEM untuk perhatian dan tindakan lanjut.

Ribuan terima kasih atas kerjasama yang diberikan.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

NEW FORM FOR APPLICATION OF SCANNING ELECTRON MICROSCOPE (SEM) SERVICES

Please be informed that SEM Management has updated the old application form. For all the lecturers and the students, kindly use the new application form beginning November 1, 2018.

Enclosed is the new SEM application form.

Thank you for the cooperation.

Read 61 times Last modified on Tuesday, 06 November 2018 11:00
More in this category: Website Training Session »